Sunday, August 19, 2007

THUNDERCATS 130 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ DVD ΠΟΙΟΤΗΤΑ




Σίγουρα το όνομα θα θυμήσει πολλά σε αρκετούς από εσάς... αλλά τα ξέρετε ολα; Ας ξεκινάσουμε απο τα βασικα και βλέπουμε...

Μετά τους Transformers και τους Αρχοντες τους Διαστήματος, οι ThunderCats είναι η πιο πετυχημένη εμπορικά σειρά κινούμενων σχέδιων της τελαιυταιας εικοσαετίας του 20ου αιώνα.Η σειρά έτρεξε για αρκετές περιόδους και παρήγαγε την 'υποχρεωτική' ταινια κινουμένων σχεδίων-διάρκιας μόνο 60 λεπτών!
Οι Thundercats στηθηκαν πάνω σε ενα συνοθυλευμα γατίσιων μορφών, μαγικών όπλων και προηγμένης τεχνολογίας.Ο ήρωας ειναι ένας κλασσικά για την εποχή, μυώδης τύπος με σπαθί, περιτρυγυρισμένος από παρόμοια ηρωικές φιγούρες με ένα σχεδόν απόρθυτο οχυρό για σπίτι.Εχθρός τους; Ένας υπερβολικά διαβολικός και απαίσια κακός τύπος, ο οποίος μαζί με τους ακολούθους του έχουν ως βασικό τους σκοπό να κυριέψουν η ακόμα και να καταστρέψουν τον κόσμο...

Αυτή η ράτσα ανθρώπων γάτων, λοιπόν, ζούσε στην πατρίδα της, την Thundera αλλά αναγκάζετε να την εγκαταλείψει μιας και ηταν έτοιμη να καταστραφεί από κατακλυσμιέες εκρήξεις. Ως αποκορύφωμα σε αυτό, οι ThunderCats έχουν μπλεχτεί σε ένα διαρκή πόλεμο με τους απαίσιους Μεταλλαγμένους, οι οποίοι φαίνεται πως εμπλεκαν με όσουν ηταν λίγότερο ασχημοι απο ότι αυτοί...και ήταν πολύ ασχημοί!:)

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια επίλεκτη ομάδα των ThunderCats και τον αρχηγό τους να πεθαίνει κατα τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού τους προς την 'Τρίτη Γη', την οποία διάλεξαν για νέα τους πατρίδα. Μόνοι σε έναν άγνωστο κόσμο αναγκάζονται να συνδιάσουν την περίφανη κληρονομία τους με την πραγματικότητα της επιβίωσης στο περιβάλλον και τις κουλτούρες της νέας τους πατρίδας.

Μια σφιχτά δεμένη ομάδα αγνώστων, οι ThunderCats παλευουν για τη διατήρηση των ιδεών τους για καλοσύνη και δικαιοσύνη μεσα στις καθημερινές αντιξοοτητες.Γίνονται συχνά αόριστες αναφορές σε φυλές, κατι που εξηγει το οτι διαφορετικοι χαρακτήτες αντικτροπτίζονται σε διαφορετικές φιγούρες αιλουροειδών.Όπως και να΄χει, είναι μια ποικιλόμορφη ομάδα, της οποίας τα μέλη πήραν τα ονόματά τους απά τα είδη που προήρθαν.

Την ομάδα ηγείτε ο Lion-O, διάδοχος του αποθανόντος πνευματικού τους μέντορα Jaga και κάτοχος του μυστικιστικού Ξίφους των Οιωνών. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ο Lion-O πέρασε όλο το ταξίδι για την Τρίτη Γή, τουλάχιστον μια δεκαετία δηλαδή, σε ανασταλτική πραγματικότητα και όταν αυτό τελείωσε όλοι οι σύνροφοί του ανακάλυψαν πως ενώ το σώμα του είχε αναπτυχθεί του μυαλό του είχε παραμείνει στάσιμο, λόγω μιας δυσλειτουργίας που παρουσίασε η καψουλα μέσα στην οποία ταξίδευέ. Κατα συνέπια, η περισσότερη πλοκή, στην αρχή τουλάχιστον, γυρίζει γύρω από τον Lion-O και τις προσπάθιές του να παντρέψει το σώμα με το μυαλό του μέσα απο δοκιμασίες και γκάφες.

Το κενό στην ωριμότιτα έχεται να καλύψει ο Tigra, ένας ώριμός ενήλικας που προτιμά τις πιο λογικές προσεγγίσεις, σε αντίθεση με πολλούς άλλους και είναι πηγή καλών και πρακτικών συμβουλών για τον νεαρό Lion-O. Εχουν δοθεί ενδείξεις οτι η φυλή του Tigra κατέχει μυστικιστικές και psionic ικανότητες, οι οποίες και πάλι δεν εξερευνόνται ιδιαίτερα στη σειρά.Ο Tigra έχει ακόμα την ικανότητα να γίνεται αόρατος όταν τυλίγεται με το μαστίγιό του.

Ο Panthro έχει τους μύες στην όλη επιχείρηση. Είναι ο 'μηχανολόγος μηχανικός' της ομάδας και ο υπεύθυνος για την καλή κατάσταση του hardware τους και μάλλον αυτός είναι ο λόγος που ο Panthro είναι αυτός που συνήθως οδηγεί το άκρως εντυπωσιακό Thundertank, το πρώτο μέσω μεταφοράς που χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα.Ο Panthro πολεμάει με ένα ζευγάρι nun-chuks, ένα μπλέ και ένα κόκκινο, των οποίων τα άκρα περιέχουν διάφορα...

Η Cheetara είναι η θυληκή 'Αμαζόνα' της παρέας. Όπως καταλαβαίνει κανείς και από το όνομά της, το πρώτιστο ταλέντο της είναι η ικανότητα της να τρέχει πιο γρήγορα και από μια επρυσοκροτημένη σφαίρα. Εχει επίσης την ικανότητα, που σπάνια χρησιμοποιεί, να βλέπει το μέλλον τρέχοντας πολύ γρήγορα σε ένα στενό κύκλο, κάτι όμως που την εξαντλεί σωματικά και πρέπει να ξεκουραστεί αρκετά αφού την χρησημοποιήσει. Χρησιμοποιεί ένα κοντάρι για όπλο αλλά και ως μέσο για να προσπερνά εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο της, μιας και εχει την ικανότητα να αλλάζει μήκη.

Ο Wileykit και η Wileykat ήταν παιδιά όταν έφυγαν από τη Thundera και, αντίθετα με τον Lion-O, έμειναν παιδιά. Ανάλογα με το πώς θα το δεί τα παιδια αυτά είναι αρκετά εφευρετικά, αλλα και ως παιδιά πολύ ενοχλητικά πολλές φορές και μλέκουν σε μπελάδες τους υπόλοιπους ThunderCats. Ως πολύ νέοι για να σταθούν άξια σε μάχη σώμα σε σώμα χρησιμοποιούν τα 'hover boards' τους (κατι σαν σανίδες του σερφ που αντιστέκονται στην βαρύτητα) και τις πολλών περιεχομένων καψούλες τους, για να νικήσουν τους εχθρούς τους.

Ο Jaga είναι ο γηραιός και άξιος ηγέτης, που ομώς δεν επέζησε από το ταξίδι προς την Τρίτη Γη. Σοφός και με λόγο που δέν χωράει αμφισβήτηση, έχει τον ρόλο του πνευματικού μέντορα, κυρίως του Lion-O, εμφανιζόμενος μέσω αναδρομών στο παρελθόν ή επιτυγχάνοντας επαφή με τον αληθινό κοσμο, από τον πνευματικό στον οπόιο βρίσκεται. Αξίζει να σημειωθεί οτι έχει δώσει μια απο τις καλύτερες μαχες που έχουν παιχτεί σε όλα τα επεισόδια.

Τελειώνοντας με την βασική ομάδα των ThunderCats, φτάνουμε στον Snarf. Ένα περίεργο πλάσμα που μοιάζει με ένα μείγμα δράκου, χιμπατζή και κατικίδιας γάτας.Αποτελεί μια χιουμοριστική ανακούφιση, που όμως συμβαίνει να δίνει έξυπνες συμβουλές ή ακόμη και να σώζει τους ThunderCats απο σίγουρη καταδίκη.Ο Snarf ήταν ο ΄βρεφοκόμος' του Lion-O στη Thundera αλλά έμεινε...χωρίς δουλειά όταν έφτασαν στη Τρίτη Γή μιας και ο Lion-O είχε μεγαλώσει και δέν τον άκουγε πια.

Οι Μεταλλαγμένοι είναι μια παρδαλή ομάδα άσχημων ανθροπώμορφων ζώων. Ο αρχηγός τους είναι ο Slythe, που είναι ερπετοειδές, ο Jackalman (κρίμα στο όνομα, μιας και μόνο τσακάλι δεν είναι) και ο Monkian, ένα πιθηκοειδές πλάσμα, που όλοι μαζί προσπαθούν, ανεπιτυχώς, να νικήσουν τους ThunderCats και να ικανοποιήσουν τον νέο τους αρχηχό στην Τρίτη Γή, τον Mum-Ra...

Ο Mum-Ra, ο Παντοτινός είναι ο κεντρικός εχθρός των ThunderCats. Ζεί σε μια παλιά πυραμίδα στη μέση μιας ερήμου, πέρα απο αυτές της φωσφωρίζουσας και της κινούμενης άμμου.Μια μίζερη μούμια τιλυγμένη με ένα κόκκινο μανδύα, τις περισσότερες φορές, ο Mum-Ra μπορεί να καλέσει τις δυνάμεις του κακού για να του δώσουν δύναμη λέγοντας τη χαρακτηριστική φράση:"Αρχαία πνεύματα του κακού, μεταμορφώστε αυτό το σάπιο σώμα, στον Mum-Ra, τον Παντοτινό" και με τη συνοδεία ατμοσφαιρικών κεραυνών από τα ανατριχιαστικά αγάλματα, των οποίων τα μάτια λάμπουν κόκκινα, γίνεται μια πελώρια, επιβλητική αλλα και παντοδύναμη οντότητα.

Οι ThunderCats, όπως είπαμε, μένουν σε ένα οχυρό, που μοιάζει με πελώρια γάτα και περιέχει απίστευτα προηγμένη τεχνολογία. Τα μάτια αυτής της 'γάτας' γίνονται προβολείς, τηλεσκόπιο, ανιχνευτές θερμότητας μπορούν όμως να εκτοξεύουν και ακτίνες λέιζερ, οι πατούσες της σηκώνονται και αποκαλύπτουν το θεαματικό εργοτάξιο του Panthro, ενώ κάτω από αυτές βρίσκεται και το γκαράζ του Thundertank, του επιβλητικού γατίσιου οχήματος των ThunderCats, εξοπλισμένο με όπλο λέιζερ και με κινούμενα ,εξεραιτικά δυνατά, άκρα.Το Ξίφος των Οιωνών, όμως, περιέχει την περισσότερη δύναμη από ο,τιδήποτε άλλο κατασκέυασαν οι ThunderCats, μιας και πολύ απλά δέν το έφτιαξαν αυτοί, αλλα οι αρχαίοι πρόγονοί τους...Το Ξίφος έχει συνήθως το μέγεθος μικρού πολεμικού μαχαιριού, αλλά μεταμορφώνεται σε κανονικό ξίφος μάχης όταν το επικαλεστεί ο ιδιοκτήτης του.Κουβαλάει το Μάτι της Θαντέρας στην άκρη της λαβής του, αυτό που του δίνει όλη τη δύναμή του. Μπορεί να δώσει την υπερφυσική ματια, να δώσει δηλαδή στον κάτοχό του την δυνατότητα να δεί που υπάρχει κίνδυνος, τον οποίο μπορεί να διαισθανθεί το ίδιο το Μάτι, ακόμα μπορεί να αποκαλύψει την πραγματική ροή των πραγμάτων, όταν αυτά μπλέκονται πολύ.Το Ξίφος των Οιωνών δeν μπορεί να χρησιμοποιειθεί για κακό σκοπό και έτσι όλες οι προσπάθιες των Μεταλλαγμένων και του Mum-Ra να το αποκτήσουν ήταν μάταιες.Το Ξίφος δίχνει πολύ εντυπωσιακο και έχει κατατρωπώσει πολλους εχθρούς των ThunderCats, στα χέρια του Lion-O -του ουσιαστικού του κατόχου- αλλά και του Jaga.

ThunderCats are on the loose...


Advertisements are a key feature for the success of this blog.
Οι διαφημισεις ειναι πολλη σημαντικες για την επιτυχια αυτου του blog

Season 1 List & Dates
(1985-86)
1. Exodus
PART 1
PART 2
2. The Unholy Alliance
PART 1
PART 2
3. Berbils
PART 1
PART 2
4. The Slaves of Castle Plun-darr
PART 1
PART 2
5. Trouble With Time
PART1
PART2
6. Pumm-Ra
PART 1
PART 2
7. The Terror of Hammerhand
PART 1
PART 2
8. The Tower of Traps
PART 1
PART 2
9. The Garden of Delights
PART 1
PART 2
10. Mandora: Evil Chaser
PART 1
PART 2
11. The Ghost Warrior
PART 1
PART 2
12. The Doom-Gaze
PART 1
PART 2
13. Lord of the Snows
PART 1
PART 2
14. The Spaceship Beneath the Sands
PART 1
PART 2
15. The Time Capsule
PART 1
PART 2
16. The Fireballs of Castle Plun-Darr
PART 1
PART 2
17. All that Glitters
PART 1
PART 2
18. Spitting Image
PART 1
PART 2
19-23. Lion-O's Annointment (5 part series)
19
PART 1
PART 2
20
PART 1
PART 2
21
PART 1
PART 2
22
PART 1
PART 2
23
PART 1
PART 2
24. Mongor
PART 1
PART 2
25. Return to Thundera
PART 1
PART 2
26. Snarf Takes up the Challenge
PART 1
PART 2
27. Mandora and the Pirates
PART 1
PART 2
28. The Crystal Queen
PART 1
PART 2
29. Safari Joe
PART 1
PART 2
30. Return of the Driller
PART 1
PART 2
31. Turmagar the Tuska
PART 1
PART 2
32. Sixth Sense
PART 1
PART 2
33. Dr. Dometone
PART 1
PART 2
34. The Astral Prison
PART 1
PART 2
35. Queen of 8 Legs
Thundercats_-_35_-_Sword_in_a_Hole.part1.rar
Thundercats_-_35_-_Sword_in_a_Hole.part2.rar
36. Dimension Doom
Thundercats_-_36_-_The_Evil_Harp_of_Charr-Nin.part1.rar
Thundercats_-_36_-_The_Evil_Harp_of_Charr-Nin.part2.rar
37. The Rock Giant
Thundercats_-_37_-_Lion-O_s_Anointment_First_Day__Trial_of_Strength_.part1.rar
Thundercats_-_37_-_Lion-O_s_Anointment_First_Day__Trial_of_Strength_.part2.rar
38. The Thunder-Cutter
Thundercats_-_38_-_The_Demolisher.part1.rar
Thundercats_-_38_-_The_Demolisher.part2.rar
39. Mechanical Plague
Thundercats_-_39_-_Monkian_s_Bargain.part1.rar
Thundercats_-_39_-_Monkian_s_Bargain.part2.rar
40. The Demolisher
Thundercats_-_40_-_Tight_Squeeze.part1.rar
Thundercats_-_40_-_Tight_Squeeze.part2.rar
41-42. Feliner (2 parts)
41
Thundercats_-_41_-_The_Micrits.part1.rar
Thundercats_-_41_-_The_Micrits.part2.rar
42
Thundercats_-_42_-_Lion-O_s_Anointment_Second_Day__The_Trial_of_Speed_.part1.rar
Thundercats_-_42_-_Lion-O_s_Anointment_Second_Day__The_Trial_of_Speed_.part2.rar
43. Excalibur
Thundercats_-_43_-_The_Rock_Giant.part1.rar
Thundercats_-_43_-_The_Rock_Giant.part2.rar
44. The Secret of the Ice King
Thundercats_-_44_-_Jackalman_s_Rebellion.part1.rar
Thundercats_-_44_-_Jackalman_s_Rebellion.part2.rar
45. Sword in the Hole
Thundercats_-_45_-_Turmagar_the_Tuska.part1.rar
Thundercats_-_45_-_Turmagar_the_Tuska.part2.rar
46. The Wolfrat
Thundercats_-_46_-_Lion-O_s_Anointment_Third_Day__Trial_of_Cunning_.part1.rar
Thundercats_-_46_-_Lion-O_s_Anointment_Third_Day__Trial_of_Cunning_.part2.rar
47. Good and Ugly
Thundercats_-_47_-_The_Mumm-Ra_Berbil.part1.rar
Thundercats_-_47_-_The_Mumm-Ra_Berbil.part2.rar
48. Divide and Conquer
Thundercats_-_48_-_Mechanical_Plague.part1.rar
Thundercats_-_48_-_Mechanical_Plague.part2.rar
49. Micrits
Thundercats_-_49_-_Trapped.part1.rar
Thundercats_-_49_-_Trapped.part2.rar
50. The Super-Power Potion
Thundercats_-_50_-_Lion-O_s_Anointment_Fourth_Day__The_Trial_of_Mind_Power_.part1.rar
Thundercats_-_50_-_Lion-O_s_Anointment_Fourth_Day__The_Trial_of_Mind_Power_.part2.rar
51. The Evil Harp of Char-Nin
Thundercats_-_51_-_Excalibur.part1.rar
Thundercats_-_51_-_Excalibur.part2.rar
52. Tight Squeeze
Thundercats_-_52_-_Secret_of_the_Ice_King.part1.rar
Thundercats_-_52_-_Secret_of_the_Ice_King.part2.rar
53. Monkian's Bargain
Thundercats_-_53_-_Good_and_Ugly.part1.rar
Thundercats_-_53_-_Good_and_Ugly.part2.rar
54. Out of Sight
Thundercats_-_54_-_The_Transfer.part1.rar
Thundercats_-_54_-_The_Transfer.part2.rar
55. Jackalman's Rebellion
Thundercats_-_55_-_Divide_and_Conquer.part1.rar
Thundercats_-_55_-_Divide_and_Conquer.part2.rar
56. The Mountain
Thundercats_-_56_-_Dream_Master.part1.rar
Thundercats_-_56_-_Dream_Master.part2.rar
57. Eye of the Beholder
PART 1
PART 2
PART 3
58. The Mumm-ra Berbil
PART 1
PART 2
PART 3
59. Trouble With Thunderkittens
PART 1
PART 2
PART 3
60. Mumm-Rana
PART 1
PART 2
PART 3
61. Trapped
PART 1
PART 2
PART 3
62. The Transfer
PART 1
PART 2
PART 3
63. The Shifter
PART 1
PART 2
PART 3
64. Dream Master
PART 1
PART 2
PART 3
65. Fond Memories
PART 1
PART 2
PART 3
Season 2
(1987-88)

66-70. Thundercats HO! The Movie (5 part series) (1986)
66.
PART 1
PART 2
PART 3
67.
PART 1
PART 2
PART 3
68.
PART 1
PART 2
PART 3
69.
PART 1
PART 2
PART 3
70.
PART 1
PART 2
PART 3
71-75. Mumm-Ra Lives! (5 part series)
71.
PART 1
PART 2
PART 3
72.
PART 1
PART 2
PART 3
73.
PART 1
PART 2
PART 3
74.
PART 1
PART 2
PART 3
75.
PART 1
PART 2
PART 3
76. Catfight
PART 1
PART 2
PART 3
77. Psych Out
PART 1
PART 2
PART 3
78. The Mask of the Gorgon
PART 1
PART 2
PART 3
79. The Mad Bubbler
PART 1
PART 2
80. Together We Stand
PART 1
PART 2
81. Ravage Island
PART 1
PART 2
82. Time Switch
PART 1
PART 2
83. Sound Stones
PART 1
PART 2
84. Day of the Eclipse
PART 1
PART 2
85. Side Swipe
PART 1
PART 2
86. Mumm-Rana's Belt
PART 1
PART 2
87. Hachiman's Honor
PART 1
PART 2
88. Runaways
PART 1
PART 2
89. Hair of the Dog
PART 1
PART 2
90. Vultureman's Revenge
PART 1
PART 2
Season 3
(1988-89)

91-95. Thundercubs! (5 part series)
91.
PART 1
PART 2
92.
PART 1
PART 2
93.
PART 1
PART 2
94.
Thundercats_-_94_-_ThunderCubs_Part_4.part1.rar
Thundercats_-_94_-_ThunderCubs_Part_4.part2.rar
95.
Thundercats_-_95_-_ThunderCubs_Part_5.part1.rar
Thundercats_-_95_-_ThunderCubs_Part_5.part2.rar
96. The Totem of Dera
Thundercats_-_96_-_The_Totem_of_Dera.part1.rar
Thundercats_-_96_-_The_Totem_of_Dera.part2.rar
97. The Chain of Loyalty
Thundercats_-_97_-_The_Chain_of_Loyalty.part1.rar
Thundercats_-_97_-_The_Chain_of_Loyalty.part2.rar
98. Crystal Canyon
Thundercats_-_98_-_Crystal_Canyon.part1.rar
Thundercats_-_98_-_Crystal_Canyon.part2.rar
99. Telepathy Beam
Thundercats_-_99_-_The_Telepathy_Beam.part1.rar
Thundercats_-_99_-_The_Telepathy_Beam.part2.rar
100. Exile Isle
Thundercats_-_100_-_Exile_Isle.part1.rar
Thundercats_-_100_-_Exile_Isle.part2.rar
101. Key of Thundera
Thundercats_-_101_-_Key_to_Thundera.part1.rar
Thundercats_-_101_-_Key_to_Thundera.part2.rar
102. Return of the Thundercubs
Thundercats_-_102_-_Return_of_the_ThunderCubs.part1.rar
Thundercats_-_102_-_Return_of_the_ThunderCubs.part2.rar
103. The Formula
Thundercats_-_103_-_The_Formula.part1.rar
Thundercats_-_103_-_The_Formula.part2.rar
104. Locket of Lies
Thundercats_-_104_-_Locket_of_Lies.part1.rar
Thundercats_-_104_-_Locket_of_Lies.part2.rar
105. Bracelet of Power
Thundercats_-_105_-_Bracelet_of_Power.part1.rar
Thundercats_-_105_-_Bracelet_of_Power.part2.rar
106. The Wild Workout
Thundercats_-_106_-_The_Wild_Workout.part1.rar
Thundercats_-_106_-_The_Wild_Workout.part2.rar
107. The Thunderscope
Thundercats_-_107_-_The_Thunderscope.part1.rar
Thundercats_-_107_-_The_Thunderscope.part2.rar
108. The Jade Dragon
Thundercats_-_108_-_The_Jade_Dragon.part1.rar
Thundercats_-_108_-_The_Jade_Dragon.part2.rar
109. The Circus Train
Thundercats_-_109_-_The_Circus_Train.part1.rar
Thundercats_-_109_-_The_Circus_Train.part2.rar
110. The Last Day
Thundercats_-_110_-_The_Last_Day.part1.rar
Thundercats_-_110_-_The_Last_Day.part2.rar
Season 4
(1989-90)

111-115. Return to Thundera (5 part series)
111
Thundercats_-_111_-_Return_to_Thundera_Part_1.part1.rar
Thundercats_-_111_-_Return_to_Thundera_Part_1.part2.rar
112
Thundercats_-_112_-_Return_to_Thundera_Part_2.part1.rar
Thundercats_-_112_-_Return_to_Thundera_Part_2.part2.rar
113
Thundercats_-_113_-_Return_to_Thundera_Part_3.part1.rar
Thundercats_-_113_-_Return_to_Thundera_Part_3.part2.rar
114
Thundercats_-_114_-_Return_to_Thundera_Part_4.part1.rar
Thundercats_-_114_-_Return_to_Thundera_Part_4.part2.rar
115
Thundercats_-_115_-_Return_to_Thundera_Part_5.part1.rar
Thundercats_-_115_-_Return_to_Thundera_Part_5.part2.rar
116. Leah
Thundercats_-_116_-_Leah.part1.rar
Thundercats_-_116_-_Leah.part2.rar
117. Frogman
PART 1
PART 2
PART 3
118. The Heritage
PART 1
PART 2
PART 3
119. Screw Loose
PART 1
PART 2
PART 3
120. Malcar
PART 1
PART 2
PART 3
121. Helpless Laughter
Thundercats_-_121_-_Helpless_Laughter.part1.rar
Thundercats_-_121_-_Helpless_Laughter.part2.rar
122. Cracker's Revenge
122_-_Cracker_s_Revenge.part1.rar
122_-_Cracker_s_Revenge.part2.rar
123. The Mossland Monster
123_-_The_Mossland_Monster.part1.rar
123_-_The_Mossland_Monster.part2.rar
124. Mu-Mutt's Confusion
124_-_Ma-Mutt_s_Confusion.part1.rar
124_-_Ma-Mutt_s_Confusion.part2.rar
125. The Shadowmaster
125_-_The_Shadowmaster.part1.rar
125_-_The_Shadowmaster.part2.rar
126. Swan Song
126_-_Swan_Song.part1.rar
126_-_Swan_Song.part2.rar
127. The Touch of Amorus
127_-_The_Touch_of_Amortus.part1.rar
127_-_The_Touch_of_Amortus.part2.rar
128. The Zazz Factor
128_-_The_Zaxx_Factor.part1.rar
128_-_The_Zaxx_Factor.part2.rar
129. Well of Doubt
129_-_Well_of_Doubt.part1.rar
129_-_Well_of_Doubt.part2.rar
130. Book of Omens
130_-_The_Book_of_Omens.part1.rar
130_-_The_Book_of_Omens.part2.rar
~END~

6 comments:

tsepes said...

to episodio 7 file einai la8os einai npali to trouble with time diwr8oseto an ginete

Ntankan said...

file mpravo poly kali dulia, omws ta arxeia 17 kai 21 part2 exun provlima an mporuses na ta epidior8wseis... kai pali thnx anipomonw na ta dw

vampireknight said...

to 46part1 den uparxei
xananevase to an ginetai
thanks a lot!!!!

Konos said...

euxaristoume poli file!!

Konos said...

mirror links gia to 46

http://rapidshare.com/files/113806897/46_-_Lion-O_s_Anointment_Third_Day__Trial_of_Cunning_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/113808833/46_-_Lion-O_s_Anointment_Third_Day__Trial_of_Cunning_.part2.rar

LeonidasEtsi said...

Ola svistikan! :( ta exeis akoma ston ipologisth sou file mou?